NEO I VIEW
H2 Dermadeca Serum Spray
Review by Khairunnisa

H2 Dermadeca Serum Spray Review

By Khairunnisa (Khhrnisa)

Hello! What comes to your mind when you hear the word “serum”? Does it sound hard, complicated and heavy? No worries, there is a spray-type serum that makes it easier for you to apply, and here is Neogen H2 Dermadeca Serum Spray! Last time, I reviewed about Neogen Real Flower Cleansing Water Calendula which is actually effective to clean the makeup and dirt with benefits of moisturizing and soothing. Well, this time I will review the Neogen H2 Dermadeca Serum Spray which hydrates dry skin and soothes sensitive skin! 

H2 Dermadeca Serum Spray

Packaging

Packaging of Neogen H2 Dermadeca Serum Spray is a slim shape of spray, on the front of the container, there is a name and information about active ingredients in English. While on the back of the product, mostly information in Korean. 

Product Information

Serum in a fine mist structure instantly moisturizes and improves the skin. Enriched with key ingredients such as Niacinamide and Vitamin C that brighten skin and fight aging signs, combined with Centella Asiatica extract that rejuvenate the skin, it relieves redness and inflammation of the skin. Also, formulated Collagen plumps up the skin, so it helps provide benefits of brightening and anti-wrinkle to the skin. It can be used before and after using makeup.

H2 Dermadeca Serum Spray

Ingredients: Water (Aqua), Alcohol Denat., Dipropylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Adenosine, Allantoin, Ascorbic Acid, Centella Asiatica Extract, Allium Cepa (Onion) Bulb Extract, Tuber Magnatum Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Rose Flower Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Lavandula Hybrida Oil, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Peg- 60 Hydrogenated Castor Oil, Butylene Glycol, Madecassoside, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Disodium Edta

 

How to Use : Apply Neogen H2 Dermadeca Serum Spray towards the face, concentrating on dry areas of the skin.

 

Formula:

Neogen H2 Dermadeca Serum Spray has a fragrance, not too hard but if you have a sensitive nose, you will smell the orange fragrance. This fragrance is not artificial, so it smells soft. The texture is also smooth, there are no large water drops onto the skin thanks to its fine mist system which makes the product quickly absorbed into the skin.

H2 Dermadeca Serum Spray

Niacinamide is an active substance that works to improve skin protection and relieve redness without making the skin dry. Niacinamide can also increase collagen production in order to minimize wrinkles.

According to its how to use, it says to apply it onto the skin / dry skin after cleansing and toning, or it could be applied as a mist spray onto makeup. But after I tried it for a few weeks, I'd rather use the Neogen H2 Dermadeca Serum Spray just as a serum. I’ve used it after using hydrating toner and before moisturizer in the morning and evening.

 

My Opinion:

After using Neogen H2 Dermadeca Serum Spray in each set of skin care routine morning and night, I could feel a significant skin change. As I mentioned before, my skin is dry and the nose is always flaky. However, after using it just for a week, I realize that my nose is not flaky anymore, the skin is dewy, and even makeup looks more flawless and smoother. I love it!

Did Neogen H2 Dermadeca Serum Spray effectively reduce redness in my face? Of course, it did! I could feel the difference even after using for a short time, can’t wait to see the result after the regular use for a long period!

Niacinamide and Vitamin C have been famous for skin tone improvement, so I strongly recommend to use sun care product with this product in the day time. Within 2 weeks, I obviously feel and find my skin brighter, but of course, the skin wasn’t made in a day, as you know, it is important to apply it regularly.

Neogen H2 Dermadeca Serum Spray is so easy and good to use, it absorbs very quickly into the skin, maximizing the work of other skincare products. 

Final Thoughts

I feel my skin improves a lot with Neogen H2 Dermadeca Serum Spray. But please note that skincare products can react differently depending on skin type. My current skin condition is dry, flaky and redness, and it has worked really well!  Here are final thoughts of the Neogen H2 Dermadeca Serum Spray!

-Fine mist system

-An easily absorbed serum

-Effective to reduce redness and moisturize skin

-Slim package

-But No information on percentage content of Niacinamide and other active substances.

I recommend this product for dry and sensitive skin types,because this product intensively moisturizes my dry skin! Thanks to Neogen Indonesia who have given me a chance to try this product. Hopefully my review is helpful! See you again luv💕

Visit Khairunnisa's blog: http://www.khhrnisa.com/

 

 

 

-- Original text in Indonesian

SP REVIEW - NEOGEN SERUM SPRAY H2 DERMADECA

Halo! Apa yang ada di benak kalian kalau denger kata serum? Kebayangnya tuh serum pasti bentuknya yang serius, kentel dan ribet kan ya pakenya? Tapi ada loh serum yang bentuknya spray sehingga memudahkan kamu buat pengaplikasiannya. Ini dia Neogen Serum Spray H2 Dermadeca, sebelumnya aku udah review tentang Neogen Cleansing Water Calendula yang beneran efektif membersihkan makeup dan kotoran dengan hasil yang melembabkan dan menenangkan wajah. Nah, kali ini aku akan review Neogen Serum Spray H2 Dermadeca yang peran sertanya menenangkan kulit kering sensitif sangat besar loh di kulit wajah aku ini.

 

Packaging

Packaging dari Neogen Serum Spray H2 Dermadeca punya bentuk tabung yang slim, pada bagian depannya terdapat nama dan informasi mengenai active ingredientsnya dalam bahasa Inggris. Sedangkan pada bagian belakang produk, mostly informasinya dalam bahasa Korea. gwenchana gwenchana di websitenya langsung juga lengkap kok informasinya~

 

Product Information

Serum dengan struktur yang halus yang melembabkan dan memperbaiki kulit dalam sekejap. Diperkaya dengan bahan utama seperti niacinamide dan vitamin C yang mencerahkan kulit dan melawan tanda penuaan, dengan ekstrak Centella Asiatica untuk meremajakan kulit, menghilangkan kemerahan dan peradangan pada kulit, dan mengandung kolagen yang melapisi kulit wajah sehingga tetap terlindungi dari radikal bebas. Berguna sebagai pencerah dan anti-keriput, bisa digunakan sebelum dan sesudah menggunakan makeup.

Ingredients: Water (Aqua), Alcohol Denat., Dipropylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Adenosine, Allantoin, Ascorbic Acid, Centella Asiatica Extract, Allium Cepa (Onion) Bulb Extract, Tuber Magnatum Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Rose Flower Oil,Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Lavandula Hybrida Oil, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane , Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Butylene Glycol,Madecassoside, 1,2-Hexanediol,Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Disodium Edta

 

Formula

Neogen Serum Spray H2 Dermadeca ini punya wangi, gak terlalu ketara tapi kalo di hayati kamu bakal kecium wangi jeruk yang seger banget dan dari seperasaan aku, wangi ini kaya bukan wangi buatan gitu karena emang lembut banget wanginya. Butiran yang dihasilkan juga halus, ga ada butiran air yang besar. Karena butiran air yang halus ini membuat produknya cepat meresap di kulit.

Niacinamide adalah zat aktif yang berfungsi untuk memperbaiki perlindungan kulit dan meredakan redness tanpa membuat kulit menjadi kering. Niacinamide juga dapat meningkatkan produksi collagen sehingga dapat meminimalisir kerutan.

Pemakaian Neogen Serum Spray H2 Dermadeca menurut aturan pakai bisa digunakan saat setelah cleansing dan toning atau digunakan saat kulit kering atau juga sebagai setting spray biar makeup gak powdery. Tapi setelah aku mencobanya beberapa minggu ini, aku lebih suka menggunakan Neogen Serum Spray H2 Dermadeca dengan urutan serum sebagai mana mestinya. Ya, aku menggunakan Neogen Serum Spray H2 Dermadeca setelah menggunakan hydrating toner dan sebelum moisturizer pada pagi dan malam hari.  Kalau kalian menggunakan Neogen Serum Spray H2 Dermadeca sesuai rekomendasi penggunaannya yowes gapapa~ preferensi orang beda-beda kan hehehe.

 

My Opinion

Setelah menggunakan Neogen Serum Spray H2 Dermadeca dalam setiap rangkaian skin care routine pagi dan malam aku merasakan perubahan yang signifikan pada kulit wajah aku. Seperti pada post skin diary aku menceritakan bahwa kulit aku kering dan bagian hidung selalu mengelupas. Baru semingguan menggunakan Neogen Serum Spray H2 Dermadeca secara rutin aku menyadari bahwa kulit mengelupas aku hampir ga ada di bagian hidung dan bikin pemakaian makeup aku makin flawless. Suka!

Apakah Neogen Serum Spray H2 Dermadeca efektif mengurangi kemerahan di wajah aku? Tentu IYA DONG! Dalam waktu yang singkat aja aku bisa merasakan perbedaanya, apalagi jika aku menggunakannya dalam jangka waktu yang panjang?

Niacinamide dan Vitamin C kan udah terkenal untuk mengatasi uneven skintone, jadi wajib hukumnya setelah menggunakan produk ini pada siang hari kamu harus menggunakan sunblock. Tentunya dalam waktu 2 minggu ini, aku merasa kulit sedikit lebih cerah, ini semua gak instan ya namanya juga skincare harus pelan-pelan ya. Oya, aku juga merasa setelah menggunakan Neogen Serum Spray H2 Dermadeca, skincare setelahnya mudah sekali menyerap sehingga dapat memaksimalkan kerja skincare lainnya.

 

Final Thoughts

Aku ngerasa kulit aku improve ke arah yang lebih baik dengan menggunakan Neogen Serum Spray H2 Dermadeca ke dalam skincare routine aku. Perubahan dalam menggunakan produk skincare bisa berbeda tiap orangnya, jadi kesimpulan yang aku ambil ini sesuai dengan keadaan kulit aku sekarang (kering, mengelupas dan redness). Berikut kesimpulan dari Neogen Serum Spray H2 Dermadeca ini.

-Spraynya menghasilkan butiran air yang halus

-Meresap dengan cepat

-Efektif mengurangi kemerahan dan melembabkan kulit

-Packagingnya slim~

-Tidak ada informasi persentase kandungan Niacinamide dan zat aktif lain

Ya, itu dia review Neogen Serum Spray H2 Dermadeca, aku merekomendasikan produk ini untuk kamu pemilik kulit kering dan sensitif, karena produk ini melembabkan bahkan di kulit kering aku! Terimakasih kepada pihak Neogen Indonesia yang telah memberikan kesempatan aku untuk coba produk ini. Semoga review aku ini bermanfaat ya! Sampai jumpa lagi luv💕

NEO I VIEW<br>White Truffle Serum In Oil Drop<br>REVIEW BY SARAH OH

NEO I VIEW
White Truffle Serum In Oil Drop
REVIEW BY SARAH OH

I have loved all the Neogen products I’ve used in the past, so I was really excited to try this one out! The white truffle line came out only a month ago and seems to be a hit here in Korea. They also have two other white truffle products that I might review later on.

 

READ MORE >>

NEO I SPOTLIGHT<br> El serum en Spray con hidrógeno que tu piel necesita

NEO I SPOTLIGHT
El serum en Spray con hidrógeno que tu piel necesita

Ahora que las temperaturas están subiendo en el cono sur del mundo y que la primavera al fin se acerca es cosa de días para que las flores comienzan a aparecer, la ropa liviana se vuelva a tomar las calles y los días vuelvan a ser largos y las noches cortas. Pero con todas estas maravillas también vienen algunos contras. Si eres de los que tienen piel grasa la primavera y el verano pueden llegar a transformarse en una pesadilla en la que que salir a la calle es básicamente lanzarse a una piscina.

READ MORE>>

NEO I TRENDING<br>Meet White Truffle Oil: your skin's superhero for Fall

NEO I TRENDING
Meet White Truffle Oil: your skin's superhero for Fall

There's many amazing moments throughout the year where I feel super joyful: thanksgiving, new years, christmas, but on top of all of them the happiest moment of the year for me is the day summer finally ends and fall starts. Is there really anything more magical than Fall? Back to the sweaters, orange trees, lattes, perfect temperature… but Oh, oh… transitional weather can play rough games with our skin.

READ MORE>>

NEO I VIEW<br>Real Ferment Micro Serum<br>Review by Stella

NEO I VIEW
Real Ferment Micro Serum
Review by Stella

When I look into products for my skincare routine, I will generally be focusing on hydration and brightening properties – since they are my main skin concerns. I first came across this Real Ferment Micro Serum from Neogen on Instagram, and I was first interested because the packaging looked really sleek and compact. So, I was pretty excited when it showed up at my place in a PR package and I put it to the test that very evening.

READ MORE>>

{{#products.length}}

Shop Related Products

{{/products.length}} {{#products}} {{/products}}